Video : Tipsbladet
Skandinavien

Endnu en spiller utilfreds i Kasper Junkers klub

Endnu en spiller langer ud efter Bodø/Glimt i forbindelse med et misset skifte.

Forleden langede Kasper Junker ud efter sin norske klub, Bodø/Glimt, efter at de ikke ville acceptere et bud på knap 11 millioner fra italienske Crotone. Nu skyder endnu en med skarpt mod ledelsen.

Det 18-årige talent Sebastian Tounekti er nemlig eftertragtet, og hollandske FC Groningen har budt fem millioner norske kroner - knap 3,6 millioner danske kroner - på kantspilleren.

Læs også:Avis: Horsens kan tjene på tidligere anførers belgiske skifte

Det bud blev pure afvist af Bodø/Glimt, og det er spillerens agent langt fra tilfreds med.

- Det er skuffende at opleve, at klubben ikke ønsker at diskutere en løsning, så Sebastians drøm kan gå i opfyldelse. I dette tilfælde er det en udenlandsk klub, der ønsker at forhandle, men vi oplever, at Glimt ikke engang tager forespørgslerne seriøst eller alvorligt, siger agenten Imad El Hammichi til norsk TV2 og tilføjer:

Læs også:Mestertræner forstår ikke Åge Hareide: Sådan ville jeg ikke gøre

- Vi forstår godt, at Glimt hverken kan eller vil sælge alle sine spillere i samme vindue. Når spillere reagerer, som de har gjort, kan der være noget, der ikke stemmer på ledelsesgangen. Hvis spillere nægtes chancen, når der er gode tilbud fra udlandet, kan det være sværere for klubben at tiltrække talent i fremtiden.
 
Også Sebastian Tounekti selv har svært ved at forstå, at Bodø/Glimt ikke tager imod millionbuddet på en ung spiller, der fik blot 187 minutters spilletid i 2020-sæsonen.

- Jeg har fortalt Glimt, at jeg vil rejse, og at det er et godt skridt for mig. Jeg mener absolut, at det er et højt bud. Jeg tror ikke, at Glimt kan få noget mere for en norsk spiller, der næppe har spillet, siger Sebastian Tounekti til norsk TV2.

Bodø/Glimt blev norske mestre i den forgangne sæson. Her var Kasper Junker en af de helt store profiler med hele 27 kasser på 25 ligakampe, hvilket var flest af alle.

Læs også:Ekspert opfordrer norsk klub: Sælg Kasper Junker

Læs også:Kasper Junker raser mod sin klub: De løber fra aftalen