Video : Tipsbladet
Superliga

FCM slog OB: Det her gik også skævt for fynboerne

Jakob Michelsen havde helt andre planer, som tidligt gik i vasken mod FC Midtjylland i torsdagens pokalkamp.

OB tabte torsdag aften i den første af to pokalkvartfinale-kampe mod FC Midtjylland med 1-2. Det var dog ikke det eneste, som gik galt for fynboerne i kampen, da cheftræner Jakob Michelsen også havde andre planer med opgøret.

Det fortæller han i et interview med Fyens Stiftstidende, hvor han peger på, at offensivspilleren Mads Frøkjær skulle have været fuld spilletid. Det satte en hovedskade allerede efter et kvarter en stopper for.

- Eneste malurt i bægeret ud over resultatet var, at Frøkjær måtte gå ud. Han skulle have spillet 90 minutter efter et par gode indhop på det seneste, og det var synd, siger OB-træneren og fortsætter:

- Opondo spillede mere end budgetteret, men kronede en flot indsats med en flot mål, lyder det fra Jakob Michelsen.

Resultatet betyder også, at der skal laves et comeback i returkampen i Herning om en måneds tid. Derfor understreger Odense-klubbens cheftræner da også, at FCM ikke er blevet mindre favoritter af det udgangspunkt, der er kommet.

Opondos scoring sendte i opgøret OB'erne i front med 1-0, men den stilling blev altså vendt på hovedet undervejs. Læs mere om opgøret her.