Video : Tipsbladet
Premier League

24 timers-regel: Sådan rykker Brentford op

Brentfords Mads Bech Sørensen åbner op om, at der ikke er meget tid til at glæde sig eller være nede over deres seneste kamp. Sådan er det bare i London-klubben.

I Brentford har der igen i denne sæson været godt med vind i sejlene for Thomas Franks tropper. Blandt andet har de været ubesejrede i 21 kampe i træk i den næstbedste engelske række.

Det blev efterfulgt af tre nederlag i træk, men de er igen tilbage på sporet med en 3-0-sejr over Sheffield Wednesday onsdag. Det bliver dog ikke til den vilde jubel i London-klubben fortæller Brentfords Mads Bech Sørensen i et interview med tipsbladet.dk.

- Vi har meget fokus på, at lige meget om vi har vundet eller tabt, så kan man ærgre sig eller være glad i 24 timer, og så skal kampen være ude af systemet. Det gjorde vi også med de tre nederlag, så det nåede ikke rigtig at forplante sig.

Det var op på hesten og videre med fokus på næste kamp, lyder det fra Mads Bech Sørensen, som også erkender, at der er mange kampe på én gang i denne sæson, som har gjort det ekstra hårdt for dem.

Han peger endvidere på, at netop er dén tilgang med den korte tid til at tænke over den seneste kamp kan være nøglen til at overgå sidste sæson, hvor man var blot en sejr i playoff-finalen fra at rykke op i Premier League.

- Det handler om at holde tungen lige i munden og kun have fokus på næste kamp. Ikke tænke for langt frem. Vi tager én kamp ad gangen, og det er det vigtigste. Og så er det ligemeget om det er et nederlag eller en sejr, så er den forgangne kamp ude af systemet efter 24 timer, forklarer Brentford-spilleren.

I den seneste kamp lykkedes det også for danskeren at komme på måltavlen for Brentford, der er på andenpladsen i Championship-rækken. Læs mere om det her.