Video : Tipsbladet
Superliga

Svensk angriber var én dag fra skifte til SL-klub

Svensk angriber var én dag fra at skifte til Lyngby, og han ærgrer sig over, at aftalen gik i vasken.

Lyngby Boldklub havde papir og kuglepen klar til den svenske angriber Isac Lidberg i januars transfervindue, men der blev til syvende og sidst ikke brug for det alligevel.

Den 22-årige Gefle-angriber forklarer til Expressen, at han sådan set var på vej til Danmark, da handlen gik i vasken.

Kort før transferdeadline fik De Kongeblå Brian Hamalainen skadet, og derfor måtte Lyngby ændre kurs og bruge midlerne på en afløser. Det blev Svenn Crone fra Silkeborg IF.

- Det var på plads, men så blev deres venstre back skadet dagen før, jeg skulle skrive under og dagen før, transfervinduet lukkede. De var nødt til at hente en forsvarsspiller i stedet, siger Isac Lidberg til avisen.

Han fastslår, at han havde glædet sig til at skifte til Lyngby Boldklub.

- Jeg så frem til det, og det føltes som et godt skridt, men der er ikke noget at gøre ved det. Det tjener ikke noget formål at grave sig ned. Det var bare fedt, at sådan en klub viste interesse og ville investere i mig, lyder det fra svenskeren.

22-årige Isac Lidberg tørner ud for Gefle IF i Sveriges tredjebedste række, og han spillede en stor sæson i fjor med 19 mål i 25 kampe.

Isac Lidberg har tidligere begået sig på højeste hylde i Sverige, og da han debuterede for Hammarby i 2017, blev han klubbens yngste Allsvenskan-debutant nogensinde. Han slog dog aldrig igennem i Stockholm-klubben, og de seneste par år har angriberen tilbragt på forskellige adresser i Norge og Sverige.

Lyngby Boldklub skal på en svær mission i aften, når holdet møder de forsvarende mestre fra FC Midtjylland - læs optakten til kampen her.