Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko efter chok-nederlag: Blev skilt ad

FCM-anfører Erik Sviatchenko er imponeret over, hvad Lyngby kom med i torsdagens kamp mellem de to.

FC Midtjylland tabte overraskende med 0-2 til nedrykningskandidaterne fra Lyngby, og derfor var det også en skuffet FCM-anfører i form af Erik Sviatchenko, som kunne se tilbage på kampen.

Her peger han på, at det særligt handlede om, at Lyngby leverede rigtig godt, mens de selv fejlede. Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

- Selvfølgelig er jeg super irriteret og frustreret over, at vi ikke sætter en præstation sammen, som kan gøre, at vi kan vinde en kamp over Lyngby. Men jeg tager også hatten af. Hold kæft, hvor er de skarpe, og de skiller os ad i første halvleg, hvor vi slet ikke rammer niveauet, mens de kører den rundt, siger han og fortsætter:

- I anden halvleg har vi noget mod, og vi kommer fremad banen, og vi er egentlig tæt på, da Kaba næsten får en friløber - og så får vi det røde kort, og så er svært derefter. Til sidst, ja, det er det, der sker nogle gange, lyder det fra Sviatchenko med hentydning til sidst til 2-0-målet.

Selv mener han, at de kæmpede godt, men det var bare ikke nok i aftenens kamp.

- De er virkelig gode i dag. De rammer bare top-topniveau, og vi rammer langt fra topniveau, og så er Superligaen altså en stærk størrelse. Det er ligemeget om man ligger nummer ét eller dernede hvor Lyngby gør.

Det røde kort i begyndelsen af anden halvleg fik stor betydning for kampen. Læs mere om det her.