Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-målscorer: Det brændte på

Marc Dal Hende erkendte, at OB havde en hel del chancer i slutningen af kampen.

Efter en række nederlag hentede SønderjyskE et point, da de torsdag aften tog imod OB på hjemmebanen.

Her sluttede det 1-1 i en kamp, hvor SønderjyskE ellers var kommet foran på en kasse af Marc Dal Hende. Derfor er det også ærgerligt, at de ikke tog alle tre point, men sønderjydernes målscorer erkender også, at OB pressede på i slutminutterne.

- Man er altid ærgerlig med uafgjort, når man er foran, men så må man også sige, at det brændte på et stykke tid, især da de hev de store skyts ind. Der må man sige, at de har noget fysik. Jeg synes, vi leverer en mandfolkeindsats, men det brændte i den grad på, siger Marc Dal Hende til Eurosport 2.

Kampens kommentatorer såede tvivl om, hvorvidt det var en god idé af SønderjyskE at skifte flere forsvarsspillere ind i løbet af kampen, men det var fint, mener Marc Dal Hende.

- Vi er før lukkedes med det i Midtjylland, og der vandt vi. Jeg synes, at det var en okay disposition derudefra, men det er bare ærgerligt. Det er jo på en dødbold, de scorer, og det bør vi kunne forsvare os imod, siger han.

Med torsdagens resultat er der fortsat status quo i kampen om top seks. OB og SønderjyskE er á point og er henholdsvis nummer seks og syv. Du kan læse vores analyse af kampen her