Video : Tipsbladet
Europa League

Solskjær frustreret over Kjær-scoring

Ole Gunnar Solskjær var skuffet over, at Manchester Uniteds keeper ikke reddede Simon Kjærs hovedstød.

De to traditionsrige mandskaber Manchester United og AC Milan bragede torsdag aften sammen på Old Trafford i den første af to ottendedelsfinaler, og det blev med sidstnævntes Simon Kjær i en hovedrolle.

Den danske landsholdsanfører sikrede Milano-klubben et remis i kampens overtid, da han headede bolden i mål.

Forinden havde Amad Diallo bragt Manchester United, og det skuffer cheftræner Ole Gunnar Solskjær, at de ikke kunne holde på den føring - ikke mindst er han skuffet over, at Simon Kjærs hovedstød ikke blev reddet. 

- Jeg er meget skuffet over at indkassere et mål på en af de sidste afslutninger, eller hovedstød. Det gør det naturligvis sværere, men vi skulle alligevel altid mødes i en returkamp.

- Jeg har set Dean Henderson redde sådanne forsøg før, men det er strukturen, vi mister. Vi faldt for dybt, og vi blev blokeret, og de får headet den ind. Vi skulle have angrebet bolden med de mænd, vi havde der.

- Vi var lidt for langsomme. Det er den læring, vi er nødt til at tage med og udføre hver eneste uge. Vi spiller også mod gode hold, og sandsynligvis er uafgjort et fair resultat, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge engelske BT Sport.

Manchester United og AC Milan skal mødes i returopgøret på San Siro i det italienske i næste uge.

Simon Kjær var efter kampen ikke helt tilfreds med VAR - læs mere om det her.