Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Han var over det hele

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem Lyngby BK og Vejle Boldklub.

Lyngby BK - Vejle Boldklub 0-0 (0-0)

Kampens bedste
Lyngby BK

Lyngby Boldklub stod godt imod defensivt i det meste af kampen, og her stod kaptajn Kasper Enghardt stærkt i billedet. Forsvarsspilleren gik ind i en masse dueller, især med German Onugkha, og vandt de fleste af dem. Samtidig fik han vist, at han også besidder en fin afleveringsfod med gode pasninger fremad. Også Kevin Tshiembe havde en fin kamp.


Vejle Boldklub:
Han har været en af Vejle Boldklubs bedste spillere i denne sæson, og igen tirsdag aften imponerede Tobias Mølgaard på højre back for oprykkerne. Den 24-årige back tonser frem og tilbage på fløjen, hvor han vinder de fleste af sine dueller, og når han endelig mister bolden, er han oftest selv den første til at presse igen. Hans arbejdsiver er en fornøjelse at se, og han var her, der og alle vegne i forsvaret, mens han også bidrog fint offensivt. En meget imponerende kamp fra ham.

Kampens værste
Generelt var der ikke meget kvalitet over de to mandskaber tirsdag aften, men angriber German Onugkha var især ikke en stor oplevelse hos Vejle Boldklub. Han var i størstedelen af sine 60 minutter på banen usynlig, og hans afløser, Hugo Ekitike, fik gjort markant mere væsen af sig. Det skal også siges, at German Onugkha ikke fik meget at arbejde med, men han kan trods alt ikke være tilfreds med sin præstation.

Kampens detalje
Der var ingen flotte mål eller store redninger, og det var på flere måder en forglemmelig kamp. De Kongeblå kan dog glæde sig over, at Frederik Gytkjær endelig gjorde comeback efter flere måneder som skadet. Det er en vigtig spiller, de får til rådighed til forårets afgørende kampe, og det er kampens detalje.