Video : Tipsbladet
Superliga

Thomasberg: Randers bedre end AGF til det her

Når det kommer til det tekniske, så mener Thomas Thomasberg, at Randers har en fordel overfor AGF.

Torsdag aften mødes AGF og Randers i semifinalen i pokalturneringen. Det er første kamp af to, og når sidstnævnte klubs cheftræner Thomas Thomasberg så har de en fordel på et særligt område.

Det fortæller han om i et interview på Randers Amtsavis, hvor han bliver spurgt til, hvorvidt Randers er bedre på bolden end AGF eller ej.

- Ja, men det afhænger også lidt af, hvad det vil sige at være bedre med bolden. Er det at have 200 afleveringer eller være direkte og skabe et stort antal chancer, lyder det spørgende fra Thomasberg og fortsætter:

- Jeg tror rent faktisk, at vi har været bedre end AGF på begge parametre, men det ville jeg gerne have byttet for at have seks point mere, som de jo har, fortæller Randers-cheftræneren.

Endvidere peger han på, at det er muligt, at han har et mere boldsikkert og teknisk stærkt hold, men at det trods alt handler om, hvordan man udvikler en spillestil, som giver flest mulige point - og der har AGF flest, erkender han.

Om ikke andet, så tror Thomas Thomasberg på, at Randers kommer i pokalfinalen og understreger, at de i de seneste 14 kampe har undgået at tabe til aarhusianerne, hvor man har været gode til at få de små ting over på deres side.

I Randers er der desuden også udsigt til en sommer, hvor der skal sælges spillere. Læs mere om det her.