Video : Tipsbladet
Superliga

Alvorlige møder i SønderjyskE: Må løse det med ord

Der er ikke tid til at få ordnet udfordringerne på træningsbanen, mener SønderjyskE-træner Glen Riddersholm.

SønderjyskE kan torsdag eftermiddag tage et skridt mod pokalfinalen, når de møder FC Midtjylland på udebane i den første af to semifinaler. Det kommer dog også på et tidspunkt, hvor det ikke går helt let for sønderjyderne.

I et interview med Der Nordschleswiger kommer cheftræner Glen Riddersholm ind på, at der havde været lange holdmøder både tirsdag og onsdag efter mandagens nederlag på 2-3 til AaB.

- Klubben har udviklet sig i de senere år, og der er andre typer spillere på holdet. Blandt andet unge individualister. Vi har mindre rugbrød og mere flair, og det giver nogle udsving. Vi er skrøbelige lige nu, og desværre viser vi for mange forskellige ansigter i løbet af de 90 minutter, siger Riddersholm og fortsætter:

- Vi prøver at arbejde på det, men vi har ikke tid. Der er syv uger tilbage af sæsonen, og vi spiller hver tredje dag. Vi er nødt til at løse det med ord og mindre på træningsbanen nu, lyder det fra SønderjyskE-træneren.

Han kommer dog også ind på, at han i sin tid i klubben har været særdeles godt kørende i netop pokalturneringen, som venter forude nu. Her er SønderjyskE forsvarende mestre, og Glen Riddersholm har endnu ikke prøvet at tabe i turneringen, mens han har været i Haderslev-klubben.

Endvidere har SønderjyskE slået FCM begge gange i grundspillet i Superligaen i denne sæson.

Kampen mellem FC Midtjylland og SønderjyskE spilles torsdag klokken 16.30, og den bliver sendt direkte på DR1.

Riddersholm har desuden udsigt til, at der kommer besøg fra deres amerikanske ejere inden længe. Læs mere om det her.