Video : Tipsbladet
Superliga

SL-klub søger ny chef: Jeg er da et fornuftigt bud

Den danske klub SønderjyskE søger en ny sportschef, og tidligere angriber Tommy Bechmann menes at have søgt jobbet.

De søger fortsat efter en ny sportschef i SønderjyskE, hvor profilen er, at det skal være en dansk kandidat med lokal forankring.

Dem er der ikke nødvendigvis mange af, men en af dem, der er ledige, er Tommy Bechmann. Og ham har Jyllands-Posten talt med.

Bechmann, der har en fortid i udlandet og samtidig også var en stor profil i netop SønderjyskE, blev af B.T. for en måneds tid siden meldt interesseret i jobbet i SønderjyskE. Dengang ville han ikke kommentere på, om han havde søgt jobbet.

Det vil han heller ikke denne gang, men i forhold til den profil, SønderjyskE søger, siger han alligevel:

- Hvis det er nogle af kriterierne, så tænker jeg da, at jeg ville være et fornuftigt bud? En ting er at kende til kulturen, noget andet er at trives under den … Det gjorde jeg i den grad i mine godt fem år i SønderjyskE. Jeg kan godt lide den ydmyghed og arbejdsomhed og de spilleregler, der gælder nede i Haderslev, siger den tidligere Superliga-bomber til Jyllands-Posten Aarhus. 

Tommy Bechmann har siden sit karrierestop i 2017 blandt andet arbejdet som fodboldkommentator. I dag er han bestyrelsesmedlem i Aarhus Fremad, mens han altså fremadrettet gerne vil have en stilling som sportslig leder. 

Hans Jørgen Haysen stoppede 1. marts i jobbet som sportschef i SønderjyskE for at starte i AGF, men det job fik han ikke alligevel, da en personalesag fra SønderjyskE satte en stopper for ansættelsen.

På banen er SønderjyskE i øvrigt i krise - det kan du læse mere om her.