Video : Tipsbladet
Superliga

Rygtes til SønderjyskE: Nu kommenterer han

Vejle Boldklub-direktøren kommenterer over for TV3 Sport på rygterne om, at han er et emne i SønderjyskE.

Der er flere udskiftninger i SønderjyskE-ledelsen i vente, hvor da klubben er på udkig efter en fodbolddirektør, og i sidste uge kunne Ekstra Bladet i den forbindelse sætte navn på en af kandidaterne til posten.

Ifølge avisen kigger SønderjyskE nemlig “sultent” efter Henrik Tønder, der er administrerende direktør i Vejle Boldklub.

Og det rygte kommenterer oprykkernes direktør nu selv på. I optakten til Vejle Boldklubs kamp mod AaB fredag aften kunne TV3 Sport således viderebringe en skriftlig kommentar fra Henrik Tønder.

- Jeg forstår mediernes interesse, da mit navn bliver nævnt i den konkrete sammenhæng, men jeg er ikke fokuseret på andet end den mission, der handler om, at Vejle Boldklub skal overleve sin første sæson i 3F Superligaen i mere end 20 år.

- Det er vigtigt og af stor betydning for det arbejde, som vi søsatte ved det nye ejerskab i 2016. Mit fokus ligger derfor på den opgave, lyder det fra Henrik Tønder ifølge TV3 Sport.

SønderjyskE’s direktør kommenterede i sidste uge også rygtet, og han erkendte, at han har et rigtig godt kendskab til Henrik Tønder, som faktisk har en fortid i klubben fra Haderslev. Læs SønderjyskE’s reaktion her.