Ny sejr: SønderjyskE meget tæt på overlevelse nu

Et mål af Haji Wright sikrede søndag Sønderjyske en vigtig sejr på 1-0 over Vejle.

Sønderjyske kæmpede sig søndag tættere på at redde en sæson mere i 3F Superligaen, da bundrivalerne fra Vejle hjemme blev nedlagt med 1-0.

Gæsterne fra Vejle dominerede ellers og var mest på bolden, hvilket kastede chancer af sig, som kunne have givet oprykkerne det ene point.

I sidste ende var Sønderjyske dog skarpest på et matchvindende mål af Haji Wright i 60. minut.

Sønderjyske konsoliderede dermed andenpladsen i nedrykningspillet, hvor de lyseblå har tre point ned til dagens modstander.

Vejle har syv point ned til Lyngby under stregen, som dog har en kamp i hånden.

Vejle var fra første fløjt mest på bolden. Mens gæsterne pressede højt, var Sønderjyske noget mere afventende i sin tilgang til spillet, og det var derfor op til Vejle at skabe kampen.

Efter knap 20 minutters spil lykkedes det Vejle at sende den 18-årige lejespiller Hugo Ekitike igennem til en friløber. Forsøget blev dog reddet på stregen.

Til sidst i halvlegen fik hjemmeholdet også en gylden mulighed på tæt hold, som Rilwan Hassan dog misbrugte på det groveste.

Spillet efter pausen var rodet og præget af basale fejl fra begge mandskaber. Det betød flere dueller, og ingen af holdene fik kreeret det store indtil en halv time før tid.

En lang bold op mod Sønderjyskes Haji Wright blev mistimet af Vejle-forsvaret og så kunne den amerikanske angriber sende hjemmeholdet i front på en flad afslutning.

Det blev kampens enlige scoring, trods chancer i begge ender helt frem til slutfløjt.