Video : Tipsbladet
Superliga

Superliga-nedrykker sparer: Alle går ned i løn

Alle i AC Horsens går ned i betydeligt ned i løn efter nedrykningen.

Efter sommerferien skal AC Horsens spille i 1. division, og spillerne i klubben kan samtidig se frem til en lavere løn. Det skriver Horsens Folkeblad.

I sidste uge blev det en kendsgerning, at Den Gule Fare ikke længere kan sikre overlevelse i Superligaen, selvom det har ligget i kortene længe. Og alle i klubben har i den forbindelse en klausul i deres kontrakt, som betyder, at de i tilfælde af nedrykning også skal ned i løn.

Ifølge sportschef Niels Erik Søndergård er det ikke småpenge, AC Horsens kommer til at spare på grund af lønnedgangen.
 
- Det hjælper os i forhold til den budgetramme, vi har i forhold til at spille i 1. division. Det er en betydelig lønnedgang, som på årsbasis er et syv-cifret beløb, siger Niels Erik Søndergård til Horsens Folkeblad.

Flere spillere kan dog også være på vej væk fra klubben denne sommer, og målmand Matej Delac har talt om interesse fra andre klubber, lige som offensivprofilen Louka Prips agent også har.

Sidstnævnte skal have interesse fra både ind- og udland, hvilket du kan læse om her.

Inden AC Horsens skal håndtere sommerens transfervindue og spille i den næstbedste række, skal den igangværende sæson dog færdiggøres. Her spiller AC Horsens en af deres sidste kampe i Superligaen i denne omgang, når de søndag møder Lyngby Boldklub.