Video : Tipsbladet
Generelle

Nørgaard inden playoff: Vi har en lille fordel

Christian Nørgaard mener, at Brentford har en lille fordel i forhold til Bournemouth.

Det er blevet afgørelsens time for Brentford og klubbens mange danskere.

Mandag spilles den første af to playoff-semifinaler om omkring til Premier League nemlig mod Bournemouth, og Christian Nørgaard vurderer, at Brentford har en lille fordel, fordi man var i samme situation sidste år.

- Jeg kan kun snakke på vores vegne, og jeg synes, at vi har fået opbygget momentum, hvilket vil give os selvtillid inden playoff-kampene. Deres seneste form kommer ikke til at have nogen indflydelse, for de har professionelle og gode spillere, som er klar til de store kampe. Vi har set gode ud i knockout-kampene.

- Vi gjorde det sidste år i playoff-semifinalerne og i Carabao Cuppen. Forhåbentlig giver det os en lille fordel. Det kommer til at være en smule mere tilfældigt end det, men forhåbentlig kan vi bruge disse erfaringer, når det kommer til stykket. Det giver os en lille fordel, siger danskeren forud for mandagens opgør.

Midtbanespilleren har samtidig stor respekt for den forestående modstander.

- Vi møder et rigtig godt hold. Et hold, der har været i Premier League i mange år. Vi ved, at vi skal spille op til vores bedste for at få et resultat. 

Mandagens møde løber af stablen klokken 19.00. Returopgøret spilles næste lørdag.