Video : Tipsbladet
Superliga

Skal erstatte dansker: Svært for en klub som os

Østrigsk klub må snart vinke farvel til klubbens helt store stjerne, danske Nikolai Baden Frederiksen.

Nikolai Baden Frederiksen har gang i en forrygende sæson i Østrig, hvor han er udlejet til WSG Tirol fra den italienske storklub Juventus. Den tidligere FC Nordsjælland-angriber, der kaldes "Futte", har scoret 18 mål i den østrigske Bundesliga, og det rækker til en andenplads på den samlede topscorerliste.

WSG Tirol er naturligvis svært tilfredse med den 20-årige dansker, og klubben er nået frem til den erkendelse, at det bliver noget nær umuligt at veksle lejeaftalen til en permanent kontrakt.

- At erstatte ham er en meget vanskelig opgave for en lille klub som os. Hvis vi kan lykkes med et projekt, der minder om Frederiksen, vil vi være meget tilfredse, siger sportsdirektør Stefan Köck til Sky Sport Austria.

Nikolai Baden Frederiksen skiftede fra FC Nordsjælland til Juventus i sommeren 2018, og angriberen har spillet en lang række ungdomskampe for "Den Gamle Dame". Han har aldrig fået debut på førsteholdet.

Danskerens succes i Østrig er ikke gået ubemærket hen, og Nikolai Baden Frederiksen tiltrækker sig blandt andet interesse fra en topklub i Bundesligaen - læs mere her.