Video : Tipsbladet
Superliga

Færdig efter få måneder: forlader SønderjyskE nu

Der bliver ikke mere af Adama Guira i SønderjyskE-trøjen.

Det blev en kort fornøjelse i SønderjyskE for Adama Guira i denne omgang. Han blev hentet til klubben tilbage i februar på en kontrakt, som udløber 30. juni, og til den tid skilles vejene for de to parter.

Det melder SønderjyskE ud på klubbens hjemmeside, hvor direktør Klaus Rasmussen forklarer baggrunden.

- Vi fik mulighed for at hente ham ind, efter vintertransfervinduet var lukket ned, og vi ved jo alle, hvad Adama Guira står for. Desværre er det ikke blevet til den spilletid, som vi og han havde håbet, og derfor giver det god mening, at vi nu siger tak for denne gang, når kontrakten udløber efter denne sæson, siger han og fortsætter:

- Det har været en fornøjelse at have ham tilbage i klubben, hvor han har bidraget med godt humør og træningsiver, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, lyder det fra Klaus Rasmussen.

Det står desuden allerede nu klart, at Guira ikke kommer til at være i spil til mandagens kamp mod AaB - og heller ikke i en eventuel playoff-kamp om en plads i Conference League, og derfor har man tilladt ham at rejse hjem.

Det blev til i alt seks kampe i foråret for Adama Guira for Haderslev-klubben, og derfor kommer han op på et samlet antal af 116 kampe for SønderjyskE.

I SønderjyskEs kommende kamp mod AaB peger cheftræner Glen Riddersholm desuden på, at de selv er favoritter. Læs mere om det her.