Video : Tipsbladet
Rygter

Mandagens rygtebørs: Mæhle-rival til storklub

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Yves Bissouma fra Brighton til Liverpool
Note: Yves Bissouma kan meget vel ende i Liverpool i sommerens transfervindue. Den 24-årige midtbanespiller er et varmt emne i den engelske storklub, som ikke længere er i konkurrence med Arsenal om spilleren fra Mali.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Cengiz Under fra Roma til Arsenal
Note: Cengiz har været udlejet fra Roma til Leicester i denne sæson. Nu tyder noget på, at han bliver i engelsk fodbold, men ikke i Leicester. Arsenal skulle være interesseret i den tyrkiske kantspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Tuttumercatoweb

Robin Gosens fra Atalanta til FC Barcelona
Note: FC Barcelona melder sig ind i jagten på Robin Gosens, der er en af danske Joakim Mæhles konkurrenter i Atalanta. Den tyske backspiller er en ombejlet herre, da flere storklubber er ude efter ham - heriblandt Manchester City, Inter, Juventus og AC Milan.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Marcelo Bielsa forlænger i Leeds
Note: Leeds United og manager Marcelo Bielsa har eftersigende forlænget samarbejdet med ét år. Den officielle udmelding kommer i løbet af denne uge.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Aaron Ramsey væk fra Juventus
Note: Juventus skulle være villige til at sælge Aaron Ramsey til sommer. Den 30-årige midtbanespiller har først kontraktudløb med den italienske storklub i 2022, men han har ikke fået så meget spilletid i denne sæson. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calcio Mercato