Video : Tipsbladet
Superliga

Transferbombe: Brøndby i dialog med AGF-profil

Brøndby IF er angiveligt i kontakt med Kevin Diks, hvis lejeaftale med AGF udløber om en måned.

Kevin Diks kan inden længe foretage et skifte, der uden tvivl vil blive ilde modtaget i hans nuværende klub. B.T. skriver, at backen er i dialog med AGF's hadeklub nummer ét, Brøndby IF.

Den hollandske back er for anden sæson på stribe udlejet fra Fiorentina til AGF, men den lejeaftale udløber om en måneds tid. Han har hidtil været tilbageholdende med at kommentere sin fremtid.

Brøndby skal dog have penge op ad lommen, hvis klubben ønsker at købe Kevin Diks. Han har kontrakt med Fiorentina i et år endnu. Alternativt kan klubben leje ham, hvis italienerne og ikke mindst Diks selv er interesseret i det.

24-årige Kevin Diks er ved at færdiggøre en flot sæson hos AGF, hvor han har været fast mand. Især i foråret har han brændt igennem og blandt andet scoret fem gange i mesterskabsspillet.

Diks har desuden vist sig som en alsidig spiller, da han vikarierede på den defensive midtbane i en kamp mod netop Brøndby. Her kom han også på tavlen.

Med mesterskabet er Brøndby sikker på at komme i minimum Europa League-gruppespillet. Det skyder omkring 90 millioner kroner i klubkassen, hvilket falder på et tørt sted.