Video : Tipsbladet
Superliga

Revser FCK-boss: Det her er under bæltestedet

FC Københavns sportschef Peter "PC" Christiansen får en hård medfart efter en kritisk og personrelateret udtalelse inden sidste spillerunde i Superligaen.

- Havde det ikke været for Sebastian Hausner nede i Aarhus (Brøndby vandt 2-1 over AGF, red.), havde vi haft et skud i dag på både første- og andenpladsen.

- Men tingene udartede sig ikke sådan, og vi kan kun kigge på os selv. Jeg kan sagtens finde et point eller to hist og pist, men vi har ikke været gode nok i år.

Sådan sagde FCK-sportschef Peter "PC" Christiansen til BT 24. maj, da sidste spillerunde i Superligaen skulle afvikles.

Årsagen var, at FCK var uden chancen for at vinde det danske mesterskab, hvilket blev en realitet, da Brøndby vandt på udebane mod AGF efter en katastrofal tilbagelægning fra Sebastian Hausner - en bold, der blev opsnappet af Superliga-topscorer, Mikael Uhre, der scorede til 2-1 til Brøndby. 

AGF-spilleren blev efterfølgende hængt ud flere steder på de sociale medier, hvilket også er årsagen til, at FCK-bossens udtalelse omkring den unge AGF-forsvarsspiller falder fodbold-ekspert og kommentator hos NENT, Daniel Ortved for brystet.

- Det her er underbæltestedet i min verden, fordi vi har med en 21-årig spiller - som han i øvrigt selv har været til at forlænge for ganske kort tid siden, da han var sportsdirektør i AGF. Han kender ham og ved formentlig også, at Sebastian Hausner er mega-stærk mentalt og kommer formentlig ikke til at være påvirket af det her. Men det er mere princippet i det, lyder det fra Daniel Ortved

Hør hele forklaringen og kritikken af PC øverst i videoen.

Peter "PC Christiansen har i øvrigt formentlig ganske meget at se til i disse dage, hvor blandt andet en dansk EM-spiller nu udtaler sig om muligheden for at skifte til FCK - læs mere her