Rundens Hold i EM-gruppespillets 1. runde

Samtlige 24 nationer har nu været i kamp under EM, og vi har her set nærmere på de bedste individuelle præstationer i første spillerunde.

Første spillerunde i EM-gruppespillet er nu afviklet, og der kan nu gøres status over de 24 holds indledning på slutrunden.

Vi har her sat nærmere på de bedste individuelle præstationer i den første runde, hvor Danmark desværre stod overfor en stærk målmand.

Her følger Rundens Hold i første runde af EM-gruppespillet - sat op i en 4-3-3-opstilling.

Målmand: Lukas Hradecky, Finland
Den tidligere Brøndby-målmand leverede en solid præstation, da Finland vandt 1-0 over Danmark i Parken. Snuppede et straffespark fra Pierre-Emile Højbjerg i kampen, der altid vil blive husket for Christian Eriksens uhyggelige hjertestop.

Højre back: Denzel Dumfries, Holland
PSV-spilleren havde en offensiv tilgang, da Holland slog Ukraine med 3-2. Burde have scoret i første halvleg, men endte senere som matchvinder i anden halvleg, hvor han scorede et flot hovedstødsmål.

Midterforsvarer: Victor Lindelöf, Sverige
Det handlede om at forsvare sig godt for svenskerne, der mødte Spanien i Sevilla. Og med Victor Lindelöf og Robin Olsen i spidsen lykkedes det Sverige at hente et flot 0-0-resultat.

Midterforsvarer: Presnel Kimpembe, Frankrig
Glimrende præstation fra PSG-profilen, der ikke lod de tyske angribere komme frem til det store. Med Raphaël Varane og Kimpembe har franskmændene et særdeles stærkt midterforsvar.

Venstre back: Leonardo Spinazzola, Italien
Spinazzola blev kåret til kampens spiller i Italiens 3-0-sejr over Tyrkiet, og Roma-spilleren var da også flyvende på venstrekanten, hvor han konstant kom med frem og hjalp Lorenzo Insigne med at gøre livet surt for tyrkerne.

Central midtbanespiller: Kalvin Phillips, England
I Jordan Hendersons skadesfravær løste Leeds-spilleren på ganske overbevisende vis opgaven som oprydder på midtbanen, da England slog Kroatien med 1-0 på Wembley.

Central midtbanespiller: Georginio Wijnaldum, Holland
Wijnaldum har overtaget anførerbindet fra Virgil van Dijk, og den nye PSG-spiller var stærk til at skabe spillet for hollænderne i sejren over Ukraine. Scorede målet til 1-0.

Central midtbanespiller: Paul Pogba, Frankrig
Pogba er en anden spiller, når han spiller på landsholdet, men det hjælper selvfølgelig også at have N'Golo Kanté bag sig. Dominant på midtbanen i 1-0-sejren over Tyskland, hvor han leverede en genial aflevering i opspillet til Mats Hummels' selvmål.

Angriber: Ciro Immobile, Italien
Lazio-bomberen fik åbnet kontoen i 3-0-sejren over Tyrkiet, hvor han scorede på en returbold. Immobile var bevægelig oppe foran, og med ham og Lorenzo Insigne har Italien nogle farlige folk i offensiven.

Angriber: Romelu Lukaku, Belgien
Slog til efter få minutter, da Ruslands defensiv koksede. Lukkede til sidst opgøret med en kølig scoring, da han blev sendt i dybden. Lukaku ligner allerede et godt bud på en EM-topscorer.

Angriber: Patrik Schick, Tjekkiet
Leverkusen-angriberen blev dobbelt målscorer, da Tjekkiet slog Skotland med 2-0 i Glasgow. Scorede EM-slutrundens indtil videre bedste mål, da han scorede fra midten af banen.