Video : Tipsbladet
EM

Braithwaite: Eriksen har sendt besked til holdet

Christian Eriksen har skrevet til holdkammeraterne efter opgøret mod Belgien.

Det kan godt være, at Danmark tabte med 1-2 mod Belgien og står noteret for nul point, men det danske landshold har fortsat muligheder i gruppen.

Danmark kan selv afgøre sin skæbne, hvis Finland taber til Belgien.

Holdet gav alt, det havde, mod verdensranglistens nummer et, og efter opgøret kunne Martin Braithwaite fortælle, at Eriksen, der er indlagt på Rigshospitalet efter sit kollaps lørdag, allerede havde givet lyd fra sig.

- Han har sendt en besked i WhatsApp. "I er bare for seje," tror jeg, han skrev. Jeg har ikke læst den, fordi jeg har medieaktivitet. Der lå i hvert fald en besked, da vi kom i omklædningsrummet, siger Martin Braitwaite på pressemødet.

Kasper Hjulmand havde ikke set den besked, fordi han selv havde medieaktivitet, men han takker for støtten og ikke mindst det faktum, at kampen blev stoppet mellem minut 10 og 11 for at klappe for Eriksen.

- Vi havde talt om at forberede os på følelserne og emotionaliteten - jeg var selv dybt berørt under nationalsangen. Det var 240 i timen, og der var en kæmpe energi på stadion i dag - det var fuld pedal i stedet for at stå og vente. Det var en fornøjelse at se, siger Hjulmand, der i det hele taget var stolt over opbakningen.

- Det var en fantastisk gestus af alle. Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak. Den opmærksomhed, kærlighed og opbakning betyder så meget, og det knytter os sammen alle sammen. Vi føler, vi kæmper som rollemodeller - spillerne kommer fra alle egne af Danmark - de spiller for alle drenge og piger derude. Det betyder meget, og jeg er sikker på, vi får vinger på mandag, sagde Danmarks landstræner.

Selv om det endte med et nederlag, kan Danmark stadig gå videre som to'er fra gruppen, men det kræver en sejr over Rusland mandag. Og så skal Finland også tabe. Læs mere om regnestykket her.