Video : Tipsbladet
EM

- Det største er at spille i et fyldt Parken

De danske spillere spiller på store adresser rundt om i verden, men ikke er meget større end at trække landsholdstrøjen over hovedet, fortæller Martin Braithwaite.

Han trækker dagligt FC Barcelona-trøjen over hovedet, danske Martin Braithwaite. En af verdens største klubber, som mange børn drømmer om en dag at spille for.

Men for Martin Braithwaite er der ikke meget, der kan mål sig med, når han trækker den rød-hvide trøje over hovedet.

Det fortalte angriberen i kølvandet på Danmarks nederlag på 1-2 til Belgien torsdag aften.

- Jeg er stolt over at spille på det her hold. Jeg er stolt at spille for Danmark. Støtten er noget specielt. Som spiller har man ambitioner om at spille for de største klubber i verden, men det største er at spille i Parken for et fyldt stadion. De her spillere, det her hold. Hele landet. Jeg er fucking heldig at spille foran jer, og jeg er stolt af at være dasnker.

- Til alle børn, jeg var en af jer. Tak til Danmark og alle omkring holdet. Nu har vi en kamp mandag, og jeg glæder mig allerede. Hele landet skal glæde sig - vi skal gøre det fucking færdigt og sørge for at gå videre, siger Martin Braithwaite.

Han var især rørt over, hvordan Danmark og Belgien - både på banen og på tilskuerpladserne hyldede Christian Eriksen fra minut 10 til 11. 

- Det siger noget om fodbold, og hvor stort fodbold er. Tak til alle gøre det her og lave det afbræk i kampen. Det var sindssygt stort. Det siger noget om, hvad fodbold kan, lyder det fra Braithwaite.

Han ramte selv overliggeren, men manglede det sidste. Det han han håbe på kommer mandag mod Rusland, hvor Danmark altså skal vinde for at kunne gå videre.

Hvordan Danmark går videre, kan du læse mere om her.