Video : Tipsbladet
La Liga

Flere transferemner med i Barcas første testkamp

Barcelona havde 22 spillere i aktion i en træningskamp mod den lokale klub Gimnastic.

Barcelona er i fuld gang med at forberede sig til sæsonstarten i La Liga, der begynder i midten af august. Det er i midlertidig ikke let at gætte, hvordan startelleveren ser ud, når Barcalona tørner ud md Real Sociedad i første ligakamp.

For ifølge rygterne forsøger klubben at komme af med flere spillere for at få det samlede lønniveau ned. Her er spillere som Pjanic, Umtiti, Neto og Dest blandt andet blevet nævnt. 

Onsdag startede de dog alle fire inde i en træningskamp. Hvad det betyder, kommenterede Roman Koeman ikke på efter kampen. I stedet så han sig tilfreds med at han kunne give 22 spillere spilletid.

- Det vigtigste var, at alle spillede 45 minutter. Vi dominerede kampen og fik et godt resultat. Det efterlader os med en positiv følelse, sagde Barcelona-træneren til Barca TV efter kampen. 

I startopstillingen var også Pique og Sergio Roberto. Der er ingen snak om, at de skal væk, men til gengæld forlyder det, at de ikke er villige til at gå ned i løn for at få budgettet til at gå op.

Barcelona stillede op uden Messi, der skulle være klar til at skrive under på en ny kontrakt. Argentineren er angiveligt gået med til at gå 50 procent ned i løn i forhold til sin gamle kontrakt. Han var ikke med i træningskampen, da han er på ferie, ligesom at danske Martin Braithwaite ikke er stødt til truppen endnu.

Heller ikke nyindkøbne Sergio Agüero eller Memphis Depay var med mod den catalanske modstander, som Barcelona vandt 4-0 over.