Video : Tipsbladet
Superliga

Alm har studeret Randers: De er et hold

OB-cheftræner Andreas Alm ved, hvad der venter spillerne mod Randers.

OB fik sig en fremragende åbning på denne Superliga-sæson, da de tog til Herning og vandt 2-1 over FC Midtjylland. Nu venter Randers i deres næste kamp, som også vandt deres første liga-kamp.

Dermed er der tale om et tidligt opgør om førstepladsen, og for OB-cheftræner Andreas Alm er der ingen tvivl om, hvad der venter dem. Det fortæller han i et interview på fynboernes hjemmeside.

- Randers FC er først og fremmest et hold. Det er tydeligt, at de spiller fodbold som et hold. Man snakker tit om, hvad et holds styrker er, og Randers største styrke er, at de ikke er 11 spillere; de er ét hold, siger han og fortsætter:

- Deres resultater i sidste sæson - både i ligaen og i pokalen - viser også, at de har gjort det godt, og de har udviklet sig. Så der venter os en svær kamp, lyder det fra Andreas Alm, der var til stede ved Randers' 2-0-sejr over Vejle.

Han er desuden også klar over, hvordan statistikken er mod Randers, hvor OB'erne ofte har kunne se et overtag til hjemmeholdet.

- Inden vores kamp mod FC Midtjylland var der samme snak om, at det er en svær udebane. Ser man på historikken, så kan vi konkludere, at vi skal spille en god kamp for at slå Randers FC, fordi de har meget kvalitet. Vi skal tage derop med en fælles idé om, hvordan vi skal gøre tingene, og så skal vi arbejde hårdt, forklarer Alm.

Hvis det kan lade sig gøre, så er der gode muligheder for en sejr, fortæller svenskeren.

OB kan desuden se frem til forhandlinger, som kan sende mange millioner til Fyn. Læs mere om det her.