Video : Tipsbladet
Superliga

VFF-profil motiveret af manglende Brøndby-succes

Younes Bakiz kommer søndag tilbage på det stadion, som han brugte meget tid omkring.

Superliga-oprykkerne fra Viborg lagde stærkt ud i denne sæsons Superliga, da de tog til Farum og vandt med 2-1 over FC Nordsjælland. Her kom Younes Bakiz på måltavlen for VFF'erne, og nu venter der et opgør mod en klub, som han kender særdeles godt.

Næste opgave er nemlig mod Brøndby, som han både spillede børne- og ungdomsfodbold for. Derfor er det da også noget særligt for Bakiz at skulle tilbage til vestegnen. Det fortæller han i et interview på Viborgs hjemmeside.

- De første år af min barndom voksede jeg op tæt på Brøndby Stadion, og har brugt mange timer ude i klubben, så selvom jeg aldrig fik mit gennembrud der, så er det da en speciel kamp på søndag. Det er motiverende, men mest af alt, så er jeg tændt for at gøre det godt for Viborg, fortæller Bakiz.

Med publikum tilbage på tribunerne bliver viborgenserne mødt af noget, som de givetvis ikke er så vant til. Men det tager han ikke så tungt. I stedet ser han på det med positive øjne.

- Der kommer en kulisse, som mange af os ikke har prøvet før, men det bliver fedt, og hvis vi kan stå imod det pres, der kommer fra omgivelserne, så er det jo stadig en fodboldkamp med 11 mod 11, hvor vi skal byde Brøndby op til dans, siger han og fortsætter:

- Vi har selvtillid, og den skal vi tage med på søndag og bruge den til at fortsætte med at spille vores spil. Vi skal angribe kampen og ikke gemme os væk, så tror jeg på, at vi har en chance, lyder det fra Younes Bakiz.

Viborg-spillerens scoring mod FC Nordsjælland kan ses øverst i artiklen.

Kampen mellem Brøndby og Viborg spilles søndag klokken 18, og man kan læse meget mere om opgøret her.