Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-direktør: Helt færdig med Wright-agent

Der bliver ikke brugt mere tid på Haji Wrights agent, melder den nye SønderjyskE-direktør Jonas Lygaard.

Haji Wright har på det seneste lignet en spiller, som er ved at finde sig godt til rette i Antalyaspor, da han allerede træner med og har spillet en testkamp for klubben. Det kommer dog efter et forløb, hvor amerikanerens agent ikke har imponeret SønderjyskE.

Det fortæller sønderjydernes nye direktør Jonas Lygaard, som ærgrer sig over, at spilleren har valgt at få den slags rådgivning. Det kommer til at få konsekvenser for den agent, der har stået bag skiftet.

Det fortæller Lygaard i et interview med TV3 Sport.

- Jeg vil godt sige med agenten, at nu arbejder vi (SønderjyskE, Spezia og Casa Pia red.) med rigtig mange agenter, og der er ingen tvivl om, hvis de opfører sig på den her måde, så skal de ikke regne med, at vi er interesseret i deres spillere i fremtiden, siger han og fortsætter:

- Det er den måde, som vi kan reagere på det, og vi kan sige, at der er visse agenter, som vi ikke er interesseret i at arbejde med. Og det er ligegyldigt, hvem de så repræsenterer, hvis de opfører sig på den måde, lyder det fra SønderjyskE-direktøren.

I forhold til Haji Wright ser det også ud til, at man snart har fundet ud af, hvad der skal ske med ham.

- Indenfor 24 til 48 timer, så har vi en konklusion på det, siger Lygaard, som videre slår fast, at man lige nu venter på nogle formalia, og når de er på plads, så løser man situationen.

Øverst i artiklen kan man se en video om forløbet.

Mens Wright ser ud til at være videre, så er der også nyt på plads i Haderslev-klubben. Læs mere om det her.