Video : Tipsbladet
Serie A

Juve-træner takkede nej til spansk storklub

Massimiliano Allegri kunne være endt et helt andet sted end Juventus.

Massimiliano Allegri er ny træner i Juventus, den selv samme klub som han blev fyret i for to år siden. Og det er ikke den eneste gentagelse, som italieneren har oplevet på det sidste. 

For før han takkede ja til jobbet i Italien, takkede han nej til trænerjobbet i Real Madrid. Det samme gjorde han i 2018. 

- Jeg må takke Real Madrids præsident for den mulighed, han gav mig. Jeg valgte Juventus på grund af min kærlighed til klubben og fordi jeg tror på dette unge hold. Det bliver sjovt at træne de her spillere, men vi skal også vinde. Det er det mest vigtige, sagde Massimiliano Allegri på et pressemøde tirsdag ifølge Football Italia. 

Træneren forventer i den grad at holdets stjerne, Christiano Ronaldo, er at finde på holdkortet, når Serie A starter til august. Portugiseren virker ifølge Allegri til at være i god form, og træneren håber, at han kan få Ronaldo til at tage endnu mere ansvar på banen med de yngre medspillere. 

- Jeg har fortalt ham, at det er en vigtig sæson og at jeg er glad for at møde ham igen. Han har mere ansvar nu, fordi vi for tre år siden havde et mere erfarent hold. Nu er der mange unge spillere, sagde Massimiliano Allegri. 

Juventus vandt ikke Serie A i seneste sæson, hvilket var første gang i ti år, at den gamle dame ikke sluttede øverst i den bedste italienske fodboldrække.