FCK-profil om første sejr: Den var vigtig for os

FC København vandt for første gang i Superliga-sæsonen, og det var ifølge Rasmus Falk tiltrængt.

Mens FC København har været suveræn i Europa Conference League, havde holdet endnu ikke vundet i Superligaen i denne sæson før dagens besøg i Odense. Men med en 2-0-sejr rettede FCK op på dén statistik.

Det glædede Rasmus Falk, der spillede alle 90 minutter på den centrale midtbane. Han blev interviewet på 3+ efter kampen, og med udebanefansene i baggrunden - både på billedet, og hvad angår lyden - sagde han:

- Fantastisk. Det er altid dejligt at vinde fodboldkampe, men den her var vigtig for os.

- Vi har altid noget at bevise, specielt når det ikke har gået, som vi tænker, det skulle.

Dermed er FC København på fem point i denne sæson. Det er to færre end Randers FC og ét færre end FC Midtjylland. Hvis SønderjyskE vinder over FC Nordsjælland i morgen, kommer holdet også op på syv point side om side med Randers.

Kampen blev reelt afgjort i begyndelsen af anden halvleg. OB var inde i en god periode, men så scorede Kevin Diks til 2-0.

Målet var lidt af et drop af OB's Oliver Christensen. Læs mere om kampen her.