Video : Tipsbladet
Superliga

Sælger profil til Brøndby IF: Det var planen

Lyngby Boldklub og Kevin Tshiembe aftalte at sælge forsvarsspilleren denne sommer, da de i januar forlængede aftalen.

Brøndby IF har onsdag handlet hos to andre danske klubber, da de har hentet Mathias Greve fra Randers FC og Kevin Tshiembe fra Lyngby Boldklub.

Sidstnævnte forlængede ellers sin kontrakt med Lyngby Boldklub tilbage i januar, så parterne havde papir på hinanden frem til sommeren 2023. Men det var en del af planen om at skyde Kevin Tshiembe afsted til en større adresse denne sommer.

Det fortæller Nicas Kjeldsen, talentchef i Lyngby Boldklub, til klubbens hjemmeside.

- Da vi forlængede kontrakten med Kevin i vinters, lagde vi en plan for fremtiden, der lød, at han skulle brænde banen af i forårets kampe, og så skulle vi i sammen finde den næste hylde til Kevin. Den plan har vi i fællesskab eksekveret, Kevin var en profil i Superligaen i foråret, og det er helt fortjent, at han nu kan tage næste skridt – endda til de danske mestre, fortæller han og roser den solgte stopper:

- Kevin har en ekstrem fysik med sin duelstyrke, høje fart og springkraft. Han har fået sit gennembrud lidt sent i forhold til andre, men det sidste års tid har han lagt på hver eneste dag og sat et stort aftryk på holdet. I dag er han en fuldblods Superliga-forsvarer med et fortsat stort udviklingspotentiale, så vi forstår godt, at Brøndby har kigget Kevins vej.

Tidligere på dagen kunne B.T. Sport skrive, at Brøndby IF betaler godt fem millioner kroner for 24-årige Kevin Tshiembe.