Video : Tipsbladet
Superliga

Brian Priske vil snyde FC København for Zanka

Mathias "Zanka" Jørgensen er højt på ønskelisten hos Brian Priske i Royal Antwerp.

Mathias "Zanka" Jørgensen kan være på vej til belgiske Royal Antwerp, der har Brian Priske som cheftræner.

Den 31-årige forsvarsspiller er tilknyttet Fenerbahce, men det ventes, at han forlader tyrkerne inden transferdeadline på tirsdag. FC København er en oplagt destination, men nu kan løverne bliver overhalet indenom af klubbens tidligere assistenttræner.

Ifølge La Derniere Heure viser Antwerp interesse for Mathias "Zanka" Jørgensen, men klubben bejler også til belgieren Dorian Dessoleil fra Sporting Charleroi. Det ventes, at Antwerp henter én af de to spillere før lukketid.

Den belgiske avis skriver, at Dessoleil er Antwerps førstevalg, fordi han er venstrebenet, og Priske mangler en venstrebenet midtstopper. Dessoleil bliver til gengæld vanskelig at lokke fra Charleroi, hvor han har fire år tilbage af kontrakten.

Royal Antwerp hentede tidligere på sommeren Viktor Fischer til klubben, og han kan altså få selskab af Mathias "Zanka" Jørgensen i Belgien. Danskeren spøger dog fortsat i FC København, og senest den 13. august udtalte Jess Thorup sig om "Zanka".

- Vi har hele tiden sagt, at Mathias "Zanka" har en historik, der gør, at han er interessant for de fleste klubber, og det er han også for FC København, sagde cheftræneren til Ritzau.

Mathias "Zanka" Jørgensen var ikke en del af den trup, den danske landstræner Kasper Hjulmand tirsdag udtog til de kommende tre kampe i VM-kvalifikationen. Landstræneren begrundede fravalget med manglende spilletid.