Karakterer: Han kan blive en superstjerne

Tipsbladet.dk er klar med karaktererne fra VM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Israel, som Danmark vandt med 5-0.

Tipsbladet.dk i Parken:

Uha. Det danske hold tævede Israel i Parken 5-0 og er nu meget, meget tæt på at booke billet til næste års VM i Qatar. Seks sejre i seks kampe i VM-kvalifikationen:

Her er de danske spilleres karakterer fra mødet med Israel:

Kasper Schmeichel - 4 bolde
Tog det, der kom hans vej. Han havde ikke meget at lave. Skal have stor ros for gode igangsætninger - især i første halvleg.

Joachim Andersen - 4 bolde
Leverede en fin præstation, hvor han passede sine defensive opgaver. Var lige ved at komme i problemer, da Israel faktisk havde bolden i nettet ved stillingen 0-0, men Andersen fik akkurat flyttet sig frem til de øvrige stoppere, så der var offside. Han spillede roligt roligt kampen.

Simon Kjær - 5 bolde
Kaptajnen var rigtig stærk og vandt sine dueller defensivt, og så scorede han et godt og vigtigt mål til 2-0, da han headede et Daniel Wass-frispark i kassen. Der er ikke til at se, at han har rundet 32 år - han er bedre end nogensinde.

Andreas Christensen - 3 bolde
Var god med bolden, men havde det lidt sværere i opdækningsspillet. Lavede et hårdt frispark i første halvleg, der kostede et måske nok unødvendigt gult kort.

Daniel Wass - 5 bolde
Er lidt en altmuligmand på landsholdet, hvor han defensivt spiller back, men offensivt til tider stod i frontlinjen. Han smed en smuk frisparksbold ind i panden på Simon Kjær til 2-0, og Daniel Wass var igen velspillende, efter han mod Skotland scorede sit første landsholdsmål. I anden halvleg gentog han succesen, da han smed et frispark ind i boksen, som Thomas Delaney headede i kassen. Udskiftet efter 86 minutters spil.

Pierre-Emile Højbjerg - 5 bolde
Styrede midtbanen med hård hånd. Selv om der var enkelte missere, så var Højbjerg både oprydder, udsmider og dirigent. Har 50 landskampe på cv'et, og mon ikke der venter mindst 50 mere. Udskiftet efter 82 minutters spil.

Thomas Delaney - 4 bolde
Sled og slæbte, men ikke alt lykkedes for Thomas Delaney. Det behøver det heller ikke nødvendigvis, når holdet præsterer. Det gør holdet blandt andet, fordi Delaney laver en masse hårdt arbejde, man ikke nødvendigvis lige kan se. Scorede et flot mål på hovedstød i anden halvleg til 4-0.

Joakim Mæhle - 4 bolde
Han var initiativrig, men det var en af de dage, hvor ikke det hele lykkedes. Han var med i spillet til målet til 3-0, da han med en yderside fra venstre fandt Mikkel Damsgaard, der satte Andreas Skov Olsen op til målet. Arbejder stenhårdt og er en konstant trussel i offensiven, hvorfor det giver plads til holdkammeraterne. Er blevet en stor landsholdsspiller på kort tid.

Andreas Skov Olsen - 4 bolde
Han er svær at vurdere, kantspiller Andreas Skov Olsen. Der var nemlig masser af alibifodbold i løbet af de første 30-35 minutter. Han spillede uden det vanlige gå-på-mod på kanten og spillede den ofte tilbage i banen i stedet for at tage udfordringen, og alligevel var han involveret i Danmarks to første scoringer i første halvleg, ligesom han på smuk, smuk vis flugtede den ind til 3-0. Han spillede et-to med Mikkel Damsgaard ved scoringen til 1-0, der blev sat ind af Yussuf Poulsen, og så vandt han frisparket, som Daniel Wass slog ind i hovedet på Simon Kjær til 2-0. Derefter blev spillet også mere frit for Bologna-danskeren, og så kunne han med stor sikkerhed sparke Danmark på 3-0. Udskiftet efter 77 minutters spil.

Yussuf Poulsen - 4 bolde
Havde en til tider svær aften som frontangriber, hvor han var pakket godt ind af de tre centrale forsvarsspillere fra Israel. Men han kæmpede sig ind i kampen, fik lidt gangn i kombinationsspillet, og så scorede han et rigtigt angribermål til 1-0. Siden fandt han melodien og var også tæt på at score til 4-0 inden pausen. Arbejdede som altid stenhårdt. Udskiftet efter 77 minutters spil.

Mikkel Damsgaard - 5 bolde
Han startede med at smide de første fire bolde væk, men så fik han ellers fat, den lille tekniker. Bedst symboliseret ved Danmarks 1-0 scoring. Han modtog en bold fra Andreas Christensen og med en berøring og en vending i samme moment var han fri af sin oppasser. Spillede herefter et-to med Andreas Skov Olsens hoved, inden han firsttimede mod mål. Afslutningen blev reddet, men Yussuf Poulsen fulgte op og scorede til 1-0. Han kan blive en superstjerne, Mikkel Damsgaard, og hans spilleglæde fortsatte bare i resten af opgøret, hvor han også assisterede Andreas Skov Olsens mål til 3-0. Kampens spiller. Udskiftet efter 82 minutters spil.

INDSKIFTERE:

Jens Stryger Larsen - UB
Kom på banen efter 77 minutters spil.

Mohamed Daramy - UB

Christian Nørgaard - UB
Kom på banen efter 82 minutters spil. Fik gult kort minuttet efter.

Jonas Wind - UB
Kom på banen efter 82 minutters spil.

Andreas Cornelius - UB
Kom på banen efter 86 minutters spil. Scorede målet til 5-0.

TRÆNER:

Kasper Hjulmand - 5 bolde
Det danske hold spillede ikke specielt godt det første kvarter, men så begyndte spillerne at finde melodien. Og når man er foran 3-0 ved pausen mod et hold, der lige har tævet Østrig med 5-2, har man gjort noget rigtigt. Anden halvleg var næsten lige så god fra danskernes side, og det endte med en sejr på 5-0. Det er imponerende, hvordan spillerne bare fortsætter med at vokse under Kasper Hjulmand.