Video : Tipsbladet
Generelle

Inden Europa-kamp: Ikke ideelle forhold i Danmark

AZ Alkmaar er ikke rejst til Danmark endnu, selvom de skal møde Randers FC torsdag. Det var ikke muligt at få ideelle forhold i det danske, lyder det.

AZ Alkmaar skal torsdag møde Randers FC i Europa Conference League, men den hollandske storklub er noget overraskende endnu ikke ankommet til Danmark.

Det er ellers kutyme ved europæiske kampe, at udeholdet ankommer dagen før kamp og foretager sidste træning på stadionet, hvor kampen skal afvikles. Eksempelvis er Ludogorets onsdag landet i Danmark før deres kamp mod FC Midtjylland torsdag.

Over for det hollandske medie De Stentor forklarer Pascal Jansen, AZ Alkmaars cheftræner, er der en ganske særlig grund til, at de venter med at rejse til Danmark på kampdagen: Distancen deres hotel til Randers FC’s stadion.

- Vi har en anden rejseplan end normalt, fordi de ideelle forhold ikke kunne realiseres i Danmark. Rejsetiden mellem hotellet og stadionet var for lang og på 45 minutter. Så rejser man for meget, og derfor ville jeg træne i et velkendt miljø. Så træner vi ikke på deres stadion, men det synes jeg er mindre vigtigt, siger Pascal Jansen ifølge mediet.

AZ Alkmaar-træneren kommenterede også på Randers FC’s spillestil.

- De har i øjeblikket en dårligere stime, men de er jo kvalificerede til Conference League. Det siger noget. Vi bliver nødt til at dæmme op for deres fysiske pres. Det bliver en kamp mellem to forskellige spillestile, siger træneren.

Der er kampstart på Cepheus Park Randers torsdag klokken 21.00. Her kan du læse tipsbladet.dk's optakt til kampen.