Video : Tipsbladet
La Liga

Ancelotti: Hazard kan ikke spille to kampe i træk

Carlo Ancelotti fortæller, at Eden Hazards skadesproblemer betyder, at han ikke kan spille to kampe i træk.

Eden Hazard har på ingen måde levet op til de tårnhøje forventninger, der fulgte med, da han for år tilbage skiftede fra Chelsea til Real Madrid. 

Belgieren har særligt været ramt af gentagne skadesproblemer, og det er også noget, som har konsekvenser for ham i denne sæson. 

Det fortæller Real Madrids manager Carlo Ancelotti, som pointerer, at Hazard på grund af disse skadesproblemer har vanskeligheder ved at spille to kampe i træk for klubben. Senest fik han heller ikke nogle minutter for Real Madrid i Champions League-opgøret mod Inter Milan onsdag.

- Han spillede ikke i den sidste kamp, da han har et mindre knæproblem. Det forvoldt ham også problemer under fredagens træningssession.

- Vi må se med Hazard, men overordnet set har han forbedret sig. Alligevel er vi nødt til at være forsigtige med ham på grund af tidligere skader. At spille med ham to kampe i træk kan blive vanskeligt. Han er endnu ikke på det niveau, vi vil have ham på, men vi er fortrøstningsfulde for, at han kommer tilbage til sit bedste, fortæller den populære manager på lørdagens pressemøde. 

Derudover blev Ancelotti også spurgt til situationen hos Gareth Bale, der også er skadet. Her er der dog masser af uklarhed. 

- Vi ved endnu ikke, hvor længe han er ude. Det er en ret alvorlig skade, og det er svært at give en dato på, hvornår han er tilbage. Det er en skam, for han havde spillet godt, forklarer italieneren. 

Real Madrid møder søndag Valencia på udebane.