Video : Tipsbladet
Rygter

Rygtebørsen: Vil hente Man Utd-flop i januar

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Dusan Vlahovic fra Fiorentina til Tottenham
Note
: Dusan Vlahovic, 21 år, scorer mål på samlebånd for Fiorentina og sættes i forbindelse med et hav af store klubber. Tottenham er blandt bejlerne, og de vil forsøge at gafle den serbiske målræv i januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Donny van de Beek fra Manchester United til Everton
Note
: Everton var ude efter Donny van de Beek i sommer, men en transfer kom aldrig på plads. Til januar vil klubben fra Liverpool efter sigende igen prøve at lokke den hollandske midtbanespiller væk fra Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Ricardo Pepi fra FC Dallas til Premier League
Note
: Den 18-årige angriber Ricardo Pepi fra FC Dallas betragtes som et særdeles stort talent, og snart kan han være på vej til Premier League. To unavngivne klubber skal være ude efter stortalentet, som også har bejlere i Italien og Tyskland.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Naby Keita afviser Liverpool-tilbud
Note
: Naby Keita har ikke haft den ønskede succes, siden han kom til Liverpool, men klubben vil alligevel gerne forlænge med midtbanespilleren. Det er han imidlertid ikke selv interesseret i, medmindre han får en større rolle. Af den grund har han afvist det første kontrakttilbud.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

Matthijs de Ligt fra Juventus til Chelsea
Note
: Chelsea er på jagt efter forstærkninger til defensiven, og de har Matthijs de Ligt fra Juventus højt på ønskelisten. Han menes at have en frikøbsklausul på godt 1,1 milliarder kroner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Roberto Martinez fra Belgien til FC Barcelona
Note
: FC Barcelona vil efter sigende udskifte cheftræner Ronald Koeman med Roberto Martinez, men det kommer til at koste. Roberto Martinez’ kontrakt med det belgiske fodboldforbund har en frikøbsklausul på 13,5 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Liam Delap fra Manchester City til Borussia Dortmund
Note
: Manchester City solgte i sin tid Jadon Sancho til Borussia Dortmund, og de vil nok undgå at miste flere stortalenter. 18-årige Liam Delap er ellers på blokken hos netop Dortmund, der også har fået et bud på 130 millioner kroner afvist af Manchester City.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Noa Lang fra Club Brugge til Arsenal eller AC Milan
Note
: Midtbanespilleren Noa Lang, 22 år, imponerer i stor stil hos Club Brugge, og hans dage i klubben kan være talte. Både Arsenal og AC Milan meldes nu ude efter den hollandske offensivspiller.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Carl Rushworth fra Brighton til FC Barcelona
Note
: Brighton har udlejet målmandstalentet Carl Rushworth til Walsall i League Two, men FC Barcelona har også et godt øje til den 20-årige målmand.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror