Video : Tipsbladet
Premier League

To danske jern rydder op i Premier League

Der er et kraftigt dansk islæt på listen over de spillere, der vinder deres dueller i Premier League.

Premier League-sæsonen er kommet godt i gang med masser af tilskuere på stadion og dramaer med trænerfyringer, et ejerskifte i Newcastle og gode dueller i toppen såvel som bunden af rækken.

Liverpools Mohamed Salah har fået en god start på sæsonen sammen med mesterholdet fra 2020, Cristiano Ronaldo spiller fra begyndelsen af en hovedrolle i Manchester United, og i den modsatte ende af rækken glæder Newcastles nye ejere fra Saudi-Arabien sig nok over, at der kun er 2½ måned til, at transfervinduet åbner og man igen kan hente spillere, hvilket er særdeles tiltrængt for den kriseramte klub i nordøst.

Der har været mange danske spillere i aktion i de første par måneder af sæsonen, og to af dem, der skiller sig ud, er Brentfords Christian Nørgaard og Tottenhams midtbaneanker Pierre-Emile Højbjerg.

Således er de to danskere på listen over de spillere, der har vundet flest nærkampe i sæsonen, hvilket er nyt for oprykkeren Nørgaard men til gengæld business as usual for Højbjerg, der også i sidste sæson var en af de spillere i Premier League, der ragede flest bolde til sig eller væk fra modstanderne.

I sidste sæson spillede Pierre-Emile Højbjerg som en af få markspillere samtlige minutter i Premier League-sæsonen, mens han i denne sæson blev udskiftet kort før tid i sejren over Manchester City i første spillerunde for så siden at få fuld tid i alle kampene.