Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-komet vil bidrage med flere mål og oplæg

Den unge kantspiller er netop blevet kåret til månedens unge spiller i Superligaen, men han ser plads til forbedringer.

Han står noteret for mere end 50 kampe for FC Midtjyllands førstehold, men det er i først i denne sæson, at Gustav Isaksen har slået sig fast som starter hos “Ulvene”.

I den indeværende sæson er den 20-årige kantspiller startet inde otte gange i Superligaen, hvor han også er disket op med to mål og to oplæg. Endvidere blev han for nylig kåret som Månedens Unge Spiller i Superligaen for september måned.

Selv ser Gustav Isaksen dog mulighed for forbedringer på et punkt.

- Selvfølgelig vil jeg gerne bidrage med endnu flere mål og assists, men så meget skal det heller ikke fylde. Jeg har fokus på at præstere godt i hver eneste kamp og hjælpe holdet til sejr, og så skal slutproduktet nok komme, siger han til fcm.dk og tilføjer om sin nye pris:

- Det er altid fedt at få anerkendelse for sit hårde arbejde, og det har været en god periode med kontinuerlig spilletid. Men det er også en pris til vores hold, fordi jeg ville nok ikke have vundet den, hvis vi ikke havde spillet så godt. Mest af alt er jeg bare glad for de sejre, vi har taget i september, og det satser jeg på, at vi kan fortsætte.

Gustav Isaksen og holdkammeraterne skal igen i aktion søndag, når de gæster FC Nordsjælland i Superligaen. Der er kampstart i den kamp allerede 13.00 - læs tipsbladet.dk's optakt til kampen lige her.