Video : Tipsbladet
Superliga

Tidl. SL-spiller vraget: Kommer med kryptisk svar

Den tidligere Superliga-spiller Mathias Rasmussen, der spillede for FC Nordsjælland, har været ude af startopstillingen i Brann i to måneder. Han indikerer, at der er gået politik i den.

Han røg på is i FC Nordsjælland, hvor han til sidst ikke var god nok til at spille, og derfor blev han solgt til norske Brann.

Her har det også været op og ned for den 23-årige nordmand. Eksempelvis har han ikke spillet fra start i to måneder, selv om norske Adressaavisen kan fortælle, at han nu står til at få comeback i startopstillingen for danskerklubben Brann senere søndag.

I samme medie åbner Mathias Rasmussen op for, hvad der er gået galt. For selv om træner Eirik Horneland har forklaret fravalget med sportslige beslutninger, mener Mathias Rasmussen, at der er andre årsager.

I forbindelse med den velomtalte sexfest på Branns stadion udtalte Mathias Rasmussen sig om en af de andre spillere, og den udtalelse faldt ikke i god jord hos klubbens ledelse. Så han fik lov at forlade Brann, men fandt ikke en ny klub. Og så har han altså ikke været i startopstillingen siden.

- Det er også lidt andre ting end det sportslige, der har betydet, at jeg har været ude. Det har været en stor mental påvirkning, siger han til Adressaavisen.

Rasmussen vedkender, at han sad ude, da han kiggede sig om efter en ny klub, men efterfølgende gik der efter hans mening politik i den.

- Det var for at blive helt klar til en eventuel ny klub, men så endte det ikke sådan. Da jeg skulle fortsætte her, gik der lidt tid, før jeg var i gang igen, siger han og forklarer, at der var muligheder for at komme til en konkurrent på leje.

- Jeg tror ikke, Brann havde så meget lyst til at leje mig ud til en konkurrent. Siden jeg havde så kort tid til at finde noget, var det dét, der var muligt for mig.

- Jeg føler mine præstationer i sæsonen viser, at jeg skal spille fra start. Nu må jeg gå ind og vise det igen.

Mathias Rasmussen, der spiller venstdre back, ligger sammen med sin klub tredjesidst. Der resterer otte runder i denne sæson i Eliteserien.