OB hiver sent point med hjem fra det midtjyske

Max Fenger sørgede for at OB kunne rejse hjem med 1-1 fra Silkeborg med et mål i fem minutters overtid.

OB kæmpede sig til det ene point, da fynboerne søndag gæstede Silkeborg i Superligaen.

Med en scoring fem minutter inde i overtiden headede indskifteren Max Fenger bolden i mål til slutresultatet 1-1 efter et hjørnespark.

Alt tydede ellers på, at Silkeborg skulle snuppe sejren og tage et stort skridt mod en plads i top-6 og mesterskabsslutspillet.

Et kvarter før tid havde Sebastian Jørgensen bragt værterne foran med 1-0, da den 20-årige angriber trak forbi et passivt OB-forsvar på kanten af straffesparksfeltet og lagde bolden i nettet med et flad skud.

Scoringen kom efter en anden halvleg, hvor Silkeborg havde sat OB under et massivt pres og forsøgt sig flere gange på Hans Christian Bernat i gæsternes mål.

Bernat blev allerede passeret ti minutter efter pausen, da Nicolai Vallys fik bolden i nettet efter flot Silkeborg-opspil.

Scoringen fik dog ikke lov til at stå efter et VAR-gennemsyn, da det blev vurderet, at Nicklas Helenius fra en offsideposition fik generet Bernats udsyn i OB-målet.

De fynske gæster havde ikke det store at byde ind med i store dele af kampen, og OB-træner Andreas Alm valgte efter 70 minutter at skifte offensivprofilerne Bashkim Kadrii og Mads Frøkjær ud.

Især Kadrii leder i øjeblikket efter tidligere tiders høje niveau.

Indskifteren Mart Lieder fik bolden over målstregen i overtiden, men forinden blev der dømt frispark på Nicolai Larsen i Silkeborg-målet.

OB fik i de sidste sekunder kæmpet sig til et hjørnespark, hvor Max Fenger skabte fynsk jubel, da han kom højest og fik headet bolden i mål helt ude ved stolpen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Silkeborg har 19 point på Superligaens femteplads efter 13 spillerunder. OB har 15 point på ottendepladsen.