Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst/værst: Kæmpe hovedbrud for Marti Cifuentes

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem AaB og Viborg FF.

AaB - Viborg FF 2-5 
Jakob Bonde 0-1 (9.)
Younes Bakiz, 0-2 (45.+)
Louka Prip, 1-2 (45.+)
Justin Lonwijk, 1-3 (51.)
Clint Leemans, 1-4 (69.)
Milan Makaric, 2-4 (76.)
Mads Lauritsen, 2-5 (79.)

Kampens bedste
AaB:

Der var virkelig ikke mange AaB’ere, der imponerede mod Viborg FF, men Louka Prip kom på tavlen, selvom det ikke just var imponerende målmandsspil i situationen. Han stod derudover for et par fine ting i første halvleg og får prisen på en aften, hvor AaB kollektivt var meget, meget skuffende.

Viborg FF:
En hel del viborgensere gjorde det godt mod AaB, og de var bedst i store dele af kampen. Især på midtbanen vandt de duellen med et godt pres, mens alle på tremandsmidtbanen kom på tavlen. Især Clint Leemans, der startede inde for første gang, spillede rigtig godt. Han var god i presset og scorede et helt fantastisk langskudsmål. 

Kampens værste
Der var faktisk flere AaB’ere, der bejlede til denne pris. Man kan blandt andet fremhæve Pedro Ferreira, der ikke havde en nem dag på kontoret og i første halvleg begik et straffespark. Endnu værre var Aleksandar Trajkovski imidlertid, og lejesvenden havde en meget, meget svær aften i AaB-trøjen, hvor han slet ikke kom ind i kampen og smed bolden væk for ofte. Nordmakedoneren ligner ikke en mand, der var til EM i sommer. De blev begge flået ud i pausen.

Kampens detalje
Der var to mål - Clint Leemans' og Mads Lauritsens - der sagtens kunne få den her pris, for det var nogle fremrangende mål. I stedet fokuserer vi dog på en taktisk detalje, for endnu en gang havde AaB ekstremt svært ved at håndtere et højt og aggressivt pres. Det har de haft i de seneste to kampe, hvor de har tabt til henholdsvis AGF og Viborg FF. Det må give et hovedbrud til Marti Cifuentes, der nu skal tænke sig godt om, inden de i senere på ugen møder FC Midtjylland i pokalen og FC Nordsjælland i ligaen: Hvad er modsvaret?