Video : Tipsbladet
Superliga

Ekspert: Største danske klubber bør kigge på ham

Mikkel Bischoff mener, at de største danske klubber bør tage et kig på Randers-angriberen. Thomas Gravesen er ikke enig.

Stephen Odey har fået en forrygende start på karrieren i Randers, hvor han indtil videre har scoret otte mål i ti kampe. 

De gode præstationer har blandt andet ført til, at holdkammeraten Vito Hammershøy-Mistrati har udtalt, at han ikke forstår, hvad Odey, som er lejet hos belgiske Genk, laver i Randers.

Det gør Mikkel Bischoff til dels heller ikke. Han fortæller til Discovery, at de største klubber i Danmark bør kigge på angriberen.

- Jeg er meget imponeret af det, han laver. 

- Jeg tænker også, at de allerstørste klubber i ligaen begynder at kigge lidt på ham. Det kan godt være, at Randers har en forkøbsklausul på ham, men det kan godt være, der er en agent, der begynder at sige: Hey, der er altså også nogle andre, der er interesseret, så måske skal du ikke blive enig med Randers. For jeg synes, hvis nogle af de andre topklubber vil have ham, skal de gå efter ham, forklarer eksperten.

Thomas Gravesen giver dog ikke så meget for Bischoffs argument. Den tidligere landsholdsspiller mener ikke, at Odey bør have travlt med allerede at tænke på det næste karriereskridt.

- Man skal også passe på med hele tiden at sige: Find nu et andet sted hen, tag nu en større adresse. Når man er et sted, hvor alting fungerer, og hvor det kører godt, og det gør det jo i øjeblikket for Odey. Han spiller rigtig, rigtig godt, så vis hvor dygtig du er, og så når det rigtige kommer, så søg videre, hvis det er det, du gerne vil. 

- Lad være med at have for travlt med hele tiden at komme et andet sted hen, vurderer den tidligere landsholdsmidtbane. 

Stephen Odey kom ikke på måltavlen, da Randers senest vandt over AGF.