Video : Tipsbladet
Generelle

Efter sviner: Luther Singh i landsholds bruttotrup

Den nye FC København-spiller er tilbage i Sydafrikas bruttotrup til de kommende landskampe.

FC Københavns sommerindkøb Luther Singh kan i den kommende landskampspause gøre comeback på det sydafrikanske landshold. Han er således en del af den bruttotrup, som landstræner Hugo Broos har præsenteret mandag, meddeler flere sydafrikanske medier.

Luther Singh blev ellers droppet til landsholdssamlingen tidligere i oktober, efter at han tilbage i september oplevede store pasproblemer, og derfor ikke kunne komme tilbage til Danmark som planlagt.

De pasproblemer resulterede efterfølgende også i en sviner fra landstræner Hugo Broos.

- Det har noget at gøre med attitude. Du ved, at dit pas ikke længere er gyldigt, og du ved det måneder før.

- Et andet eksempel er, at i bruttotruppen var der Mmodi Pule. Man kontakter ham, og han siger "Åh jeg har ikke et pas". Så jeg kan ikke vælge ham, fordi han ikke har et gyldigt pas. Så det er en attitude, du ikke kan have som professionel fodboldspiller. Tag for eksempel også Luther Singh. Du ved det måneder før - hvorfor vente til den sidste dag? Du misser 10 dage, du er ude af holdet, din træner er ikke glad, fordi du er forsinket, og du spiller ikke. Du skal have en professionel indstilling, og jeg håber, at han har lært meget af det nu, sagde Hugo Broos dengang ifølge KickOff.com.

Men nu er Luther Singh så tilsyneladende tilbage i varmen.

Til gengæld skal han lige klare det endelige cut til truppen, hvis han skal repræsentere “Bafana Bafana” i de kommende VM-kvalifikationskampe. Hidtil er 36 spillere i bruttotruppen, hvoraf hele 13 skal sies fra.

Hvis FC København-spilleren klarer cuttet, er det formentlig ikke en mand i kampform, der kommer. I den kommende tid skal han fokusere på at træne, lød det forleden fra Jess Thorup - læs mere om det her.