Video : Tipsbladet
Champions League

Optakt: Real Madrid - Galatasaray

Real Madrid er ikke i flyvende form for tiden, men madrilenerne kan med en sejr over Galatasaray mere eller mindre sikre avancement til Champions Leagues knockoutkampe.

Kampfakta:
Tidspunkt: Onsdag klokken 21.00.
Sted: Bernabéu
TV: 3+

Holdnyt:
Real Madrid
Zidanes tropper ligger på en delt førsteplads i La Liga, og i Champions League-gruppen indtager man en andenplads. På papiret ser sæsonen således hæderlig ud indtil videre, men sandheden er, at det ikke har været imponerende i denne sæson. Champions League-gruppespillet blev som bekendt indledt med et 3-0-nederlag til PSG og en 2-2-kamp hjemme mod Club Brugge, inden det i tredje runde altså lykkedes at hente en 1-0-sejr over Galatasaray i Istanbul.

Med en ny sejr over tyrkerne onsdag ser avancementet således ud til at være mere eller mindre i hus. Optakten har dog ikke været god. I weekenden blev det således blot til 0-0 hjemme mod Real Betis.

Real Madrid må undvære de skadede Gareth Bale og James Rodriguez. I angrebet er der lagt op til, at unge Rodrygo igen får chancen fra start.

Galatasaray
Tyrkerne har ét point efter tre kampe, og alt tyder på, at Galatasaray skal kæmpe med Club Brugge om tredjepladsen, der giver adgang til Europa League. Formen er da heller ikke glimrende, idet Fatih Terims ligger på en skuffende syvendeplads i den hjemlige liga. Gæsterne ser igen ud til at skulle undvære den colombianske målræv Radamel Falcao.

Karantæner:
Real Madrid: Ingen.
Galatasaray: Ingen.

Bud på startopstillinger:
Real Madrid (4-3-3): Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Rodrygo, Benzema, Hazard

Galatasaray (3-4-1-2): Muslera - Luyindama, Donk, Marcao - Mariano, Seri, Nzonzi, Nagatomo - Belhanda - Babel, Andone 

Dom:
Real Madrids form er ikke skræmmende, men hjemme på Bernabéu må Zidanes tropper forventes at kunne hente en sejr. Buddet herfra lyder på 2-0 til værterne.