Video : Tipsbladet
Generelle

Fransk stjerne: Jeg blev meget inspireret af Pepe og Ramos

Sergio Ramos og Pepe var i en årrække kendt som en duo, der ikke var bange for at gå til stålet. Og netop de to forsvarsspillere bliver nu omtalt som forbilleder af Real Madrid-stjernen Raphael Varane.

Raphael Varane er ikke typen, der tiltrækker sig den store opmærksomhed, selvom franskmanden er fast mand i Real Madrids startopstilling.

I et interview med DAZN løfter Varane dog sløret for, hvilke spillere, der har inspireret ham i karrierens løb.

- Jeg var inspireret af spillere som Pepe og Sergio Ramos, som ligesom mig er forsvarsspillere. Men også Ronaldo. Han er et forbillede for alle spillere. Jeg lærte meget af dem. Fra Ramos har jeg eksempelvis lært at have en vindermentalitet. Han finder nye måder at stimulere sig selv på hver dag. Han ønsker altid at vinde, selv til træning. Han er rutineret, og han mister aldrig motivationen.

Hylder Zidane
Raphael Varane hylder i samme ombæring sin chef, Zinedine Zidane.

- Zizou er et stort forbillede for mig. Han er meget rolig. Han er altid positiv, og han tror på sig selv, ligegyldigt hvad han foretager sig. 

Varane forklarer samtidig, at man overfor Lionel Messi er nødt til at forsvare sig helt anderledes end overfor andre spillere.

- Lionel er en speciel spiller. Du kan ikke forsvare dig mod ham, som du kan mod andre. Man er nødt til at give ham meget opmærksomhed og forsvare sig som et hold. Han må ikke få plads.