Mourinho: Eriksen-situationen er ikke vores skyld
Foto: Getty Images
Champions League

Mourinho: Eriksen-situationen er ikke vores skyld

José Mourinho er ikke tilfreds med Inters håndtering af jagten på Christian Eriksen.

Christian Eriksen var ikke med i Tottenhams trup til FA Cup-kampen ude mod Southampton, til trods for, at han altså havde rejst med til den engelske sydkyst. 

Tidligt i næste uge skal han rejse til Italien for at gennemgå et lægetjek, inden hans skifte til Inter kan gennemføres. 

Det markerer dermed enden på en langtrukket saga, som José Mourinho ikke er tilfreds med. 

Inter har jagtet den danske landsholdsspiller gennem store dele af januarvinduet, mens der har været spekulation omkring hans fremtid siden han i løbet af sommeren antydede, at han ønskede at forlade Tottenham. 

- Man kan læse i det (Eriksens fravær fra kampen mod Saints, red.), hvad man vil, jeg ønsker ikke at sige noget. Jeg vil bare sige, at den her situation ikke bør ske den 25. januar - og det er ikke Tottenhams skyld, at vi den 25. januar står i den her situation, fortæller Mourinho. 

- Det eneste jeg kan sige er, at Eriksen har, siden jeg er kommet til, opført sig meget, meget professionelt overfor mig og overfor holdet. 

- Tottenham er den sidste, der kan få skylden for denne situation, men at vi står her den 25. januar er ikke fedt, slutter han.