Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere engelsk landstræner om Guardiola: Han vil transformere Juventus

I Juventus ser man angiveligt Pep Guardiola som manden, der efter flere årtiers skuffelser kan føre klubben til triumf i Champions League. Og ifølge Sam Allardyce vil det være fantastisk for italiensk fodbold, hvis Juventus ansætter Guardiola.

Efter to mesterskaber i træk er Manchester City i denne sæson blevet distanceret med flere længder af Liverpool i Premier League-tabellen, og der har derfor været rygter om, at cheftræner Pep Guardiola pønser på et exit til sommer. 

Den engelske avis The Sun reporterer således, at Juventus-præsident Andrea Agnelli ser Pep Guardiola som den træner, der kan sikre Juventus klubbens første Champions League-triumf siden 1996. Ifølge den engelske avis vil de italienske mestre derfor sætte alt ind på at få fingrene i Manchester City-bossen til sommer.

Juventus har tabt to af klubbens tre seneste ligakampe, og ligger derfor aktuelt på andenpladsen i den hjemlige liga, hvilket har medført kritik af cheftræner Maurizio Sarri.

Vil transformere Juventus
Ifølge den tidligere engelske landstræner Sam Allardyce vil det være godt for italiensk fodbold, hvis Guardiola kommer til støvlelandet.

- Vi ved alle, at den italienske spillestil er meget negativ. Det vil han lave fuldstændig om på. Han vil transformere Juventus' måde at spille på, lyder det ifølge Talksport fra Allardyce.

Næppe realistisk
Pep Guardiola har tidligere udtalt, at han også forventer at være i Manchester City i næste sæson, og derfor virker det mindre realistisk, at spanieren tager til Juventus til sommer. 

Det må dog siges at være mere realistisk, at Guardiola før eller senere vil prøve kræfter med italiensk fodbold, idet spanieren tidligere har vundet mesterskaber i Spanien, Tyskland og England.