Video : Tipsbladet
Generelle

Bizart: De Jong er utilfreds med sløv Barça-træning - hyrer fysisk træner

Frenkie de Jong har angiveligt ansat en personlig fysisk træner, fordi hollænderen ikke er tilfreds med træningsintensiteten i Barcelona. Sådan lyder det fra et fransk medie, der samtidig skriver, at Barcelona på et privat møde har taget ansvaret for Ousmane Dembeles konstante skadesproblemer.

Barcelona har i den seneste tid været plaget af cirkuslignende tilstande, hvor den ene skandale efter den anden tilsyneladende har ramt den katalanske storklub.

Først langede Lionel Messi ud efter sportsdirektør Eric Abidal, og efterfølgende blev ledelsen anklaget for at betale et firma for at svine klubbens spillere til på sociale medier.

Og nu tyder det på, at klubledelsen er blevet ramt af endnu en skidt sag. Således skriver den franske avis L'Equipe nu, at Barcelonas ledelse på et privat møde med Ousmane Dembeles kok har erkendt, at klubben er ansvarlige for franskmandens utallige skader. 

Dembele, som kostede 930 millioner kroner, kommer på grund af en skade ikke i aktion igen i denne sæson. Kantspilleren nåede blot at spille fem ligakampe. Barcelona har som bekendt hentet danske Martin Braithwaite ind som erstatning.

Klubben erkendte angiveligt på mødet, at det ugentlige træningsprogram ikke forberedte franskmanden tilstrækkeligt til de mange spurter, som han forventes at levere i kampene. 

Utilfreds hollænder
Ifølge L'Equipe har Frenkie de Jong også undret sig over den meget afslappede træningsstil i Barcelona. Den franske avis skriver således, at det hollandske nyindkøb efter skiftet til Barcelona har valgt at ansætte sin egen fysiske træner, fordi intensiteten til træningssessionerne i Barcelona er for lav. 

L'Equipe skriver desuden, at Barcelona-staben har taget kontakt til Dortmund for at få råd om Dembele, idet franskmanden yderst sjældent var skadet i sin tid i den tyske storklub.

Til sommer har Dembele været i Barcelona i tre år. Ud af potentielt 114 ligakampe har franskmanden været på banen i blot 51.