Video : Tipsbladet
Generelle

Neymar ville holde stor corona-donation hemmelig

Neymar har nu vist sig fra sin gode side, efter at det er kommet frem, at PSG-stjernen i al hemmelighed har doneret 6,5 millioner kroner til kampen mod coronavirus.

Neymar bragte i sidste uge sig selv i unåde, da brasilianeren blev kritiseret for ikke at overholde corona-retningslinjerne.

Nu kommer der dog en mere positiv nyhed fra PSG-stjernen, som således har valgt at donere 6,5 millioner kroner til kampen mod covid-19.

Neymar ønskede dog ikke at melde ud, at han donerede pengene, der både går til Unicef samt en fond i Brasilien. Sådan lyder det fra den brasilianske tv-vært Chris Flores.

- Neymar donerede fem millioner real (6,5 millioner kroner, red.) til at bekæmpe covid-19. Han gav donationen tidligere på ugen. En del af den gik til Unicef, og en del gik til en fond, der er startet af kunstnere. Han foretrak ikke at gøre det til en offentlig ting. Men vi vil gerne fortælle det til alle. Vi dækker de negative ting, men vi nævner det også, når en person gør noget godt, lyder det ifølge UOL fra Flores.

- Vi har fået denne information, som jeg nu har bragt videre til jer. Vi mener, at det er virkelig cool. En positiv attitude, og et forbillede for andre atleter og kendte mennesker.