Video : Tipsbladet
Rygter

Eftertragtet forsvarsstjerne ser sin fremtid i denne engelske topklub

I Napoli har klubbens cheftræner Gennaro Gattuso angiveligt fået at vide, at Kalidou Koulibaly skal sælges til sommer. Senegaleseren har angiveligt kurs mod Manchester City.

Manchester City har vundet det engelske mesterskab i de to seneste sæsoner, men Pep Guardiolas tropper ligger aktuelt 23 point efter Liverpool i Premier League-tabellen.

Den manglende succes i denne sæson hænger blandt andet sammen med defensive problemer, efter afskeden med Vincent Kompany og skaden til Aymeric Laporte.

Koulibaly bliver helt sikkert solgt
Samtidig har Napoli-ejer Aurelio Di Laurentiis endelig åbnet op for at sælge den eftertragtede forsvarsgeneral Kalidou Koulibaly, blandt andet fordi den syditalienske klub ikke har råd til senegaleserens løn i næste sæson, idet klubben står til at misse Champions League-kvalifikation.

Koulibaly har tidligere været rygtet til PSG, men nu forlyder det, at senegaleseren har kurs mod Manchester City. Sådan lyder det fra Sunday Times-journalisten Duncan Castles.

- Napolis træner Gennaro Gattuso har fået at vide, at Koulibaly helt sikkert vil blive solgt denne sommer, og at en erstatning vil blive hentet ind. Koulibaly er selv åben for et exit. Han er klar til at prøve noget nyt, og han er opsat på et skifte til Manchester City, lyder det ifølge Transfer Window Podcast fra Duncan Castles.

- Der har været snak om Liverpool som klubben, der ville hente ham og spille ham ved siden af Virgil van Dijk, hvilket ville udgøre et ekstremt imponerende forsvar. Men Koulibaly er højrebenet, og han er ekstremt dyr. 

- Det, som folk tæt på Koulibaly siger, er at han selv mener, at der er en stor chance for, at han ender i Manchester City. Det, man har hørt fra City indtil nu, og med tanke på deres store behov for en midterfosvarer, gør, at de i Koulibalys øjne er en meget oplagt destination til sommer. Som vi har talt om flere gange, er Aymeric Laporte den eneste midterforsvarer i Manchester City, som Guardiola stoler på. Og igennem hele sæsonen har de været tyndt besat i midterforsvaret.

Napoli-ejer Aurelio Di Laurentiis udtalte for nyligt, at han vil overveje et salg af Koulibaly, hvis han modtager et bud på 750 millioner kroner.