Video : Tipsbladet
Generelle

Stjerne-manager slår fast: Jeg afviste Real Madrid

Da Zinedine Zidane i 2018 forlod Real Madrid, hyrede klubben Julen Lopetegui, men inden da havde man tilbudt jobbet til Massimiliano Allegri, påstår italieneren nu.

Ovenpå tre Champions League-titler i træk, forlod Zinedine Zidane i 2018 Real Madrid. Derefter hyrede Los Blancos så Julen Lopetegui og senere Santiago Solari. 

Men madrilenernes førsteprioritet var Massimiliano Allegri, der på det tidspunkt stod i spidsen for Juventus. Det udtaler italieneren nu til Marca. 

- For to år siden var der kontakt, men intet kom ud af det, fordi jeg var på kontrakt i Juve. Desuden følte jeg også en stor moralsk forpligtelse overfor klubben og dens fans, lyder det fra Allegri. 

Sidenhen genansatte Real Madrid Zidane, og det var en rigtig god idé, mener Allegri. 

- Den styrke, han har udvist ved at finde den perfekte balance på et hold med så meget klasse og talent er utroligt. For mig, har positioneringen af Casemiro været et taktisk mesterværk af Zizou

Allegri står for tiden uden job. På rygtebasis kædes han sammen med jobbet i Barcelona, hvor Quique Setién ikke sidder vanvittigt varmt i sædet.